Dženifer Lopez vraća ovaj upitni trend iz 80-tih

Godine 2020. svi vježbamo u našim malim stanovima, trudeći se da uradimo sve kao Jane Fonda iz njenog čuvenog snimka za vežbanje iz 1982. godine. Na žalost, većina nas zaista nije predvidjela ni jedan od događaja ove godine i nije kupila gotovo dovoljno neonskih helanki ili geta. Dženifer Lopez je, međutim, odlično kanalizovala vajb iz 80-ih bez ičega.

Dok je bila u Hamptonsu, Dženifer Lopez je nosila masku za lice Evolvetogether, duks na jedno rame, bijele Alo Yoga helanke i sjajne patike Last Sprint. Outfit se ne razlikuje od onog što obično nosi, osim što nam daje predah od njenih čvrstih trbušnjaka, a top dodaje nesporni vajb iz 80-ih.

Prije nekoliko ljeta svaki gornji dio je bio bez ramena i popularnost trenda neminovno dovodi do prezasićenosti. Nekako su topovi na jedno rame postali kontroverzni i upitni. To zapravo nije bila njihova greška, njihova loša reputacija je najvjerovatnije rezultat njihove povezanosti sa garderobom muzičkog festivala. Ali Lopez je tu da dokaže da se stil ne mora nositi sa cvjetnom krunom.

Ovo je takođe definitivno nešto što bi tada imao obučeni instruktor vježbanja, što je još jedan razlog da ovom upitnom trendu pružite još jednu priliku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име