Moda: Kovilm priznat u svijetu kao novi modni detalj

Ovaj članak posvećujemo najnovijem izumu stiliskinje i dizajnerke Rade Krivokapić Radonjić- kovilmu. Riječ je o modnom detalju ručne izrade koji se nosi oko vrata i predstavlja preoblikovanje kravate i leptir mašne.

Mala crna haljina

Sam Kovilm nastao rezultat je inspiracije rada sa klijentima, a naziv predstavlja kombinaciju početnih slova kravate i leptir mašne.

Za njegovu izradu potrebno je vrijeme, iz razloga što je u pitanju ručni rad, a može se izraditi od različitih materijala, zavisno od želje klijenta. Radi se u svim bojama sa ispisivanjem monograma vlasnika uključujući, po želji klijenata, interpunkcije na lijevoj strani.

Ono što je interesantno jeste što ga mogu koristiti i žene i muškarci, i u svim prilikama.

Kovilm je zvanično prihvaćen i registrovan u Ministarstvu ekonomije u kategorijama industrijskog dizajna i modnih detalja. Ovaj novi izum predstavlja dio kolekcije “Svijet bez sukoba”, koja će biti uskoro predstavljena.

Logo Rada Krivokapic Radonjic

Prije zvaničnog predstavljanja, Kovilm je moguće naručiti i online putem njene zvanične  stranice- www.radakrivokapicradonjic.me, ili putem maila- radakrivokapicradonjic@gmail.com.

U narednom periodu, Rada planira proizvodnju Kovilma, nastavak rada škole za manekene i fotomodele, objava knjiga, održavanje modne revije “Svijet bez sukoba” na kojoj će biti predstavljene mala bijela, crna i crvena haljina. Biće i školska uniforma, haljina za novogodišnju noć i odjevni predmeti za poslovni stil koji su dio kruga u svakom modnom trendu.

Rada Krivokapic Radonjic

Krivokapić Radonjić rođena je 08.09.1974. godine u Kotoru. Završila je školu i specijalizaciju za modnu kreatorku i stilistkinju u Beogradu 1996. po Pariskom sistemu. Praksu je završila u Milanu 1997. kod jednog od najprestižnijih svjetskih kreatora Đorđa Armanija, gdje je imala priliku da se upozna sa mnogim svjetskim dizajnerima i upotpuni svoje znanje. Takođe, poznata je činjenica da je primila majstorsko pismo, septembra 2018. u Beogradu.

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име