Kendall Jenner uzela je zimski komad i pretvorila ga u ljetnji must-have

Sredina avgusta, a mi imamo sreće ako napustimo kuću u bilo čemu osim lepršavoj majici-haljini (ali vjerovatnije ćete nas naći objavljene u zatvorenom prostoru ispred klima uređaja). A onda smo vidjeli Kendall Jenner kako ležerno pijucka vino u pletenoj haljini u jeku ljeta.

U Instagram postu tokom vikenda, Jenner je pozirala uz obalu u XXL slamastom šeširu, DMY by DMY Preston sunčanim naočarama, torbom Carolina Santo Domingo Ostra i haljini House of Sunny Hockney. Haljina sa efektom grebena, inspirisana slikarom i mixed-media umjetnikom Davidom Hockneyem, na zadnjoj strani ima pametne izreza koji ne samo da izgledaju zanimljivo, već dodaju potrebnu ventilaciju tokom ovih vrućina. Iako bi nam u ovom trenutku normalno smetalo da nosimo takvu tkaninu spremnu za zimu, „viskozno-najlonska kompozicija“ čini je posebno prozračnom.

Takođe priznajemo da smo lako uključeni u ideju ljetnjih pletiva pošto je ovaj komad potekao od House of Sunny, održivog britanskog brenda koji pratimo godinama. Hockney haljinu otkrile su poznate ličnosti i influenseri, a poslednjih nekoliko nedelja preuzeo je Instagram. Nažalost haljina je trenutno dostupna samo na web stranici H.O.S. i otprema se iz Engleske.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име