Dua Lipa pušta remiks sa Madonnom, Missy Elliott i The Blessed Madonna

Prema Dua Lipi, za izbacivanje ljetnjeg hita još uvijek nije kasno. Britanska pop zvijezda Dua Lipa objavila je danas popodne da se udružila sa Madonnom, Missy Elliott i The Blessed Madonna na remiksu numere “Levitating”. Pjesma stiže 14. avgusta.

Lipa je na društvenim medijima objavila vijest sa imidžom nje i njenih saradnika. “DREAM COME TRUE LETS GO !!!!!!” ona je oduševljeno pisala o nadolazećoj numeri. Lav, pjevačica (rođena 22. avgusta) našalila se na svom Instagram Storyju, “Znam da je ta energija lava koju ste želeli od mene na početku sezone lava.”

Elliott je proslavila najavu i na svom nalogu, obećavši svojim sledbenicima vatreni remiks. Plesna muzička zvijezda The Blessed Madonna (rođena Marea Stamper) takođe se oglasila, nazivajući svoje saradnike “najslađim anđelima”.

file 59 1595886016

“Levitating” je jedan od 11 hitova sa albuma Future Nostalgia nadahnutim popom i disko muzikom, koji je stigao u martu. Dua Lipa je svoju verziju nazvala “britanskom verzijom Blondieninog repovanja”.

Dua Lipa je dodala još: “Osjećala sam se kao da moram da primim i svoju britansku stranu u ovom zapisu, jer ponekad ljudi zapravo ne znaju odakle sam.” Ipak, sa karakteristikama Elliotta, Madone i The Blessed Madonna, možemo očekivati da će rime, plesna pjesma i retro pop vibracije dobiti veliku nadogradnju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име