Domaća modna scena: Kristina i Lazar Ilić (intervju)

Imali smo priliku da razgovaramo sa poznatim modnim duom Ilić! U pitanju su Kristina i Lazar Ilić, koji su izdvojili vrijeme za kratak intervju sa nama. Kroz razgovor sa njima, imali smo priliku da ih malo bolje upoznamo, njihov rad, navike, kako provode svoje vrijeme i šta ih čini srećnima.

Naravno, odmah na početku smo ih pitali za vrijeme u karantinu, koje su proveli kreativno, tražeći inspiracije i “puštajući mašti na volju”. Važno je naglasiti njihov rad na maskama, čime su pomogli brojnim institucijama u Crnoj Gori. Kristina i Lazar Ilić su nam otkrili da je među njima jako bitna saradnja i timski rad.

LAZAR KRISTINA ILIC USPJEH FINAL 0110811
Kristina i Lazar Ilic

Ono što možda čitaoce sada zanima najviše, jeste i njihovo mišljenje o perspektivi u modnom svijetu i trenutnoj situaciji. Kristinu i Lazara smo upoznali kao hedoniste, umjetnike, profesionalce i velike ljubitelje životinja.

:,,…ja sam neko ko je više komercijalan tip i na modu gleda kao na biznis. Lazar je neka vrsta pravog umjetnika, i on je svoju liniju usmjerio upravo ka visokoj modi..”!

Brend HUNT godinama čvrsto stoji na domaćoj modnoj sceni, i ima svoju prepoznatljivu urbanu estetiku. Sama ideja o brendu nastala je spontano i udruženim snagama Kristine i Lazara. Moglo bi se reći da se upravo njihove suprotnosti upotpunjavaju- naime, Lazar Ilić je, kako kaže Kristina:,,…ja sam neko ko je više komercijalan tip i na modu gleda kao na biznis. Lazar je neka vrsta pravog umjetnika, i on je svoju liniju usmjerio upravo ka visokoj modi..”! Cilj brenda jeste da se žene koje ga nose osjećaju zavodljivo, vatreno i fantastično. Nepresušna inspiracija brenda iza kojeg stoje Kristina i Lazar Ilić jeste žena. Njena moć, snaga, i povučena i vatrena strana! Možemo zaključiti da HUNT slavi modu i žene, i nama se to mnogo sviđa!

img 6000x3368x24 01881
Kristinina ćerka Anastasija Bulajić

Dizajnerski dvojac Ilić svima nam je dobro poznat, i samo nižu uspjehe za sobom. Ko bi rekao da je između njih razlika čak 15 godina?! Porodica Ilić je inače poznata u Podgorici po tradicionalnom ključarskom zanatu. Međutim, sada imaju kako oni kažu, novu tradiciju, i taj njihov kreativni impuls naslijedila je i Kristinina ćerka Anastasija. Anastasija Bulajić je najmlađi influenser u Crnoj Gori i ambasador za Buzz, a već smo imali prilike da je vidimo u njihovim kreacijama. Podrška porodice je od izuzetnog značaja za Kristinu i Lazara, ali posebno mjesto u njihovom domu zauzimaju njihovi ljubimci, koji unose radost u kući!

O čemu smo još pričali, i šta su imali da kažu, pogledajte u videu. A koji je Vaš utisak o njima?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име