Burberry predstavlja svoje osoblje u novoj kampanji

Za svoju kolekciju za proljeće ljeto 2021. Burberry je angažovao svoje osoblje i timove kako bi se osvrnuo na kampanju i lookbook. Izbegavajući slavne ličnosti, agencije za modeliranje i influensere, Burberry je inspiraciju preuzeo iz sopstvene radne snage u svim odeljenjima: od prodavnica i maloprodajnog osoblja do finansija, do umjetničkih direktora i dizajnera, slike odražavaju proslavu Burberry zajednice, inspirisane prirodom i osnivačem Thomasom Burberryjem.

„Ove sezone htio sam da prikažem poznate stvari koje nam donose udobnost i snagu. Vratio sam se onome što me je prvo inspirisalo u kodovima kuće o nasleđu Burberry-a, poput kockica, ikonskih pruga i amblema jednoroga, ali sam ih ponovo pogledao sa novom perspektivom, koja uključuje objekte sofisticiranosti i ulice kroz objektiv spolja. Engleska ima neke od najlepših antičkih vrtova, tako da sam zaista želeo da tkam ruže kao otisak u čitavoj kolekciji “, rekao je Riccardo Tisci, glavni kreativni direktor.

3Burberry 2

„Za lookbook, prepoznao sam nevjerovatan talenat u Burberryju da otvori svoja vrata i bude dio ovog putovanja – svaki interpretira izgled na svoj jedinstveni način napolju u pejzažima Londona i šire. Tako sam ponosan na ovu kolekciju koja ne samo da odražava i slavi jedinstvene kodove koji čine kuću, već i raznolikošću talenata koji predstavljaju našu Burberry zajednicu, oživljavajući čari burberry svijeta. “

Kolekcija istražuje dijelove iz arhive Burberry i sadrži poznate ikone poput kaputa, jakni i plisiranih suknji, kao i džep s potpisom na platnu s printom konja.

Svaki član tima slikao se izvan vlastitog doma u Engleskoj, držeći se pravila socijalne distance.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име