LOOKBOOK: Gucci Epilogue kolekcija

Gucci je objavio 133 slike iz kolekcije Resort 2021, koju je dizajner Alessandro Michele nazvao „Epilogue“ i biće finalna Resort kolekcija za brend. (Za sada!) Ovo zatvara ono što on smatra svojom „trilogijom ljubavi“, a započeo je u februaru sa februarskom revijom i nastavio u reklamnoj kampanji za jesen 2020. godine.

„Konačno, epilog dolazi kako bi se zapečatio zatvaranje trilogije o ljubavi. Ovo poslednje kretanje se kreće oko drugog kratkog spoja “, napisao je Michele u svojim bilješkama revije. „Odjeću će nositi oni koji su ih kreirali. Dizajneri sa kojima svakog dana dijelim žar kreacije postaće izvođači nove priče. ” Da, umjesto korištenja modela, njegov tim je snimio lookbook za kolekciju. (Svi koji su fotografisani izgledaju upravo onako kako biste očekivali od nekog ko dizajnira za Gucci Alessandra Michelea.)

„Moja bajka u tri dijela želi da pokrene propitivanje o pravilima, ulogama i funkcijama koje vode modni svijet. To je neizbježno djelimična istraga, takođe namjerno deformišuća: neuravnotežena igra u kojoj sam pokušao da razmontiram skele, da stvari preokrenem naopačke, da prebacim pogled negdje drugdje, da izazovem gramatiku kroz koju pokušavamo da nazovemo misteriju ljepote. “

Pogledajte cijelu kolekciju Gucci Epilogue u našoj galeriji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име