Kejt Midlton se oslanja na jednu od svojih najdražih britanskih dizajnerki za novu ljetnju haljinu

Ove nedelje Kejt Midlton sastala se sa tri porodice uključene u stvaranje Tiny Happy People-a, nove platforme BBC Education-a koja pruža resurse i podršku roditeljima i starateljima djece uzrasta 0-4 godine. Vojvotkinja od Kembridža snimila je sastanak za novi segment na BBC doručku, emitujući se kasnije danas, sa važećim mjerama društvenog distanciranja.

„U prvih nekoliko mjeseci podrške pruža se ogromna podrška babica i zdravstvenih posjetilaca, ali od tada pa nadalje dolazi do ogromnog jaza prije nego što krenu u školu“, kaže Kejt Midlton u klipu. U svojoj ulozi vojvotkinje, Midlton se često fokusira na dobrobit djece; takođe je uključena u brojne dobrotvorne dobrobiti za mentalno zdravlje.

Tiny Happy People 3

Kejt Midlton poziva jednu od svojih najdražih britanskih dizajnera za novu letnju haljinu
Za svoju televizijsku pojavu, vojvotkinja je nosila otmenu ljetnu haljinu sa tačkicama dugih rukava jedne od svojih najdražih britanskih dizajnerki, Emilije Wickstead. (Nosila je Wickstead više puta, čak i jednom koristeći svoj dizajn kako bi odala počast princezi Dajani.) Sa suknjom ispod koljena i naglašenim strukom, haljina ima prepoznatljivu kraljevsku siluetu. Midlton ju je opremila još jednim njenim favoritom, cipelama od jute; nosila je udobnu obuću za mnoge događaje. Što pokazuje da čak i vojvotkinja zna snagu ponavljanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име