Modni trend puff rukava je tu da ostane

Kada smo u proljeće 2018. počeli da primećujemo modni trend puff rukava, činilo se da je to najnovija sezona. Od tada, ponovo je primijenjen u toliko ponavljanja i neprestano se vraćao iz sezone u sezonu, postajući više od samo brzog trenda.

Rukav “veći od života” predstavio se u mnogim varijacijama: balon, Julija, ovčija noga i tako dalje. Prvo je viđen na majicama nadahnute viktorijanskim dobom i romantične kućne haljine, ali tržište se od tada proširilo na sve što ima rukav. Samo pogledajte kolekciju jesen zima 2020. kao dokaz.

00 story

Na džemperima u Fendiju bili su snažni balon rukavi, talasasti rukavi pričvršćeni na haljinama u McQueenu, savršeno napuvane haljine u Rodarteu, te zimski kaputi s duplim grudima JW Anderson.

Bez obzira na to da li vam je bilo dosta prevelikih rukava ili ne, sigurno možemo očekivati da će se ovi rukavi zalijepiti za još jednu sezonu. A što se tiče kupovine „trendi“ predmeta, oni sa dokazanom postojanom snagom su pametno ulaganje. Za ljeto biste vjerovatno željeli blistavu haljinu u vedroj tkanini. Na kraju krajeva, sezona je dnevnih haljina.

Pronađite 21 ljetnje verzije prilično puff rukavaa koje trenutno možete nositi, pa čak i uštedjeti za kasnije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име