Zendaya je snimila tajni film u karantinu

Proizvodnja na Euphoriji možda će i dalje biti pauzirana zbog koronavirusa, ali showruner Sam Levinson i zvijezda Zendaya ipak su morali raditi ovo ljeto, poštujući zdravstvene i sigurnosne protokole usred pandemije. Dvojac je tajno snimio film Malcolm & Marie sa Johnom Davidom Washingtonom (Tenet, BlacKkKlansman) u glavnoj ulozi nasuprot Zendayi i ograničenoj ekipi na snimanju, prenosi Deadline.

Pojedinosti poput datuma izlaska i sinopsisa ostaju tajna, ali se Malcolm & Marie očigledno hvali „odjekom priče o braku, dok odjekuje niz društvenih tema koje svijet trenutno doživljava“ . Zendaya je takođe obožavateljima dala tease sa prisnom crno bijelo fotografijom.

View this post on Instagram

Malcolm & Marie

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Kada i kako su to napravili, pitate? Snimanje se odvijalo od 17. juna do 2. jula u ekološki osvešćenoj i arhitektonski zapanjujućoj Caterpillar kući u Carmelu u Kaliforniji. Sve ekipe su testirane na COVID-19 i bile su pod karantinom u Monterreyu dvije nedelje prije nego što je počelo snimanje filma, prema Deadline-u.

Jednom kada je proizvodnja bila u toku, postojalo je bezbroj zdravstvenih smjernica koje je tim morao poštovati, a koji je proizvođač razvio uz pomoć sindikata proizvodnje i ljekarskog nadzora. Glumci i članovi postave nosili su maske i socijalnu distancu dok su boravili u prostranoj, ali privatnoj svojini Caterpillar kuće. Nikome nije bilo dopušteno da napusti teren. Čak je i kuvar, koji je pripremao sve obroke, bio pod karantinom za posadu.

Na setu nije bilo više od 12 ljudi. Nije bilo fizičkog kontakta između ekipe i glumaca. Uređaj se svakodnevno sanitirao i često su se vršile provjere temperature na početku i na kraju snimanja. Spisak protokola se nastavlja.

Očigledno, proizvodnja se već završila. Dakle, pitanje je: kako je ispalo?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име