Bella Hadid iznela outfit na kojem je svaki komad vrijedan pažnje

Koliko viralnih predmeta možete da spakujete u jednan outfit? Bella Hadid kaže četiri. Manekenka je danas izašla na ulice Njujorka isključivo must have komade. Najočitiji je bio par pantalona sa printom Playboya koji su pokazali naslovnicu iz 1970. godine i predstavljali su model Debbie Ellison. Pantalone su zapravo kolaboracija Playboya i danskog brenda Soulland, a objavljene su u septembru 2019.

Još jedan viralni predmet? Hadid je odlučila da uzme voljenu “Bushwick Birkin”, malu torbu njujorške etikete Telfar, na trčanje. To je pristupačna torba koja se isporučuje u malim, srednjim i velikim dimenzijama, kao i različitim bojama. Smatralo se da je to ‘it item’ cool djece. (A možda je Hadid uzela inspiraciju od djevojke svog brata Anvara, pop zvijezde Due Lipe, koja je u januaru na aerodromu izvela veliku žutu verziju.) Želite li je za sebe? Postoje dobre i loše vijesti o torbi: pristupačna je zahvaljujući skromnom cjenovnom rangu od 150 do 257 dolara, ali svaka verzija na Telfar sajtu je rasprodana.

GettyImages 1253931071

U vrijeme COVID-19, Hadid je svoj izgled vješto ukrasila zaštitnom maskom za lice. U pitanju je maska za lice kompanije Chrome Hearts, čije je ime vidljivo na kaišima, a na prednjoj strani je bio blijedi Chrome Hearts znak. Cijena maske nije poznata – mada bismo zamislili da je u trostrukim ciframa na osnovu tipičnih cijena marke. Bella Hadid je upotpunila izgled svima najdražim dijelom tehnike, parom Apple slušalica. Chic!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име