Hi-Tec Sports: Ugrađene maske za lice

Podružnica kompanije Apex Global Brands, Hi-Tec Sports International Holdings, lansira novi patent na čekanju „Venture Series“ odjeće za performanse, pogodnog za svijet koji je trenutno uronjen u pandemiju Covid-19.

Prema brendu, Hi-Tec Venture serija će obuhvatiti niz muških i ženskih komada koji sadrže ugrađene maske za lice, pružajući potrošačima „elegantnu, ali funkcionalnu alternativu individualnim maskama za lice“ i način „neprimjerenog prilagođavanja majice, duksa ili jakne “prema trenutnim bezbjednosnim potrebama.

Napravljen u saradnji sa Tharanco Lifestyles-om, početni asortiman će biti lansiran na nacionalnom nivou ove jeseni, a biće dostupan na Hi-tec.com i u prodavnicama odjeće na otvorenom širom Sjeverne Amerike.

„Okrenuli smo se sledećem koraku onoga što su naši kupci tražili razvijanjem kvalitetne, udobne odjeće sa opcijom maske koja se može ukloniti kada je to potrebno ili požele“, rekao je Bill Hackett, predsjednik kompanije Tharanco Lifestiles.

„Naš cilj sa Venture Series-om bio je prekrivanje načina rada i funkcionisanja. Kada se aktivira opcija ugrađene maske za lice, potrošači imaju mogućnost umetanja ‘filter screen-a’ u samu masku za personalizovani nivo zaštite. Naš asortiman Venture serije je udoban , zgodan i uvijek moderan. “

„Puštanjem u pogon Hi-Tec-ove Venture serije, proširit ćemo i ojačati partnerstvo za licencirane korisnike sa Tharancom, istovremeno donoseći potrošačima najbolje u modi kroz daljnji razvoj marke Hi-Tec“, dodao je Henry Stupp, izvršni direktor kompanije Apex Global Brands.

Divizija Tharanco Grupe, Tharanco Lifestiles osnovana je 2017. godine u sporazumu sa Apex Global Brands-om da bude zvanični sjevernoamerički trgovac za odjeću za Hi-Tec i 50 Peaks brenda Hi-Tec.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име