Londonska nedelja mode najavljuje privremeni digitalni raspored

Britanski savjet mode otkrio je privremeni raspored kojim će se održavati prva digitalna nedelja mode u Londonu koja će biti pokrenuta 12. juna, a koja će objediniti žensku i mušku odjeću.

Privremeni digitalni raspored LFW sadrži više od 100 dizajnera i brendova, uključujući Charles Jeffrey Loverboy, Hill and Friends, Lou Dalton, Louise Gray, Mulberry i Nicholas Daley, koji će učestvovati u tri glavna toka – glavnom rasporedu, istraživačkom odeljku i profili dizajnera koji predstavljaju uvod u marke.

Londonska nedelja mode ugostiće 34 dizajnera koji će učestvovati u zvaničnom digitalnom rasporedu, a dizajneri, brendovi, trgovci na malo i univerziteti odlučili su da pokažu nove kolekcije, ugoste panel diskusije, prikažu kreativne filmove i žive performanse. Ovaj raspored imaće nekoliko određenih vremenskih trenutaka koji će se odvijati od petka, 12. juna do nedelje, 14. juna, ali organizatori su izjavili da će, nakon što sadržaj bude objavljen, biti dostupan za gledanje u bilo kojem trenutku.
Vrhunski sadržaji uključuju Charles Jeffrey Loverboy koji je svoju novu kapsula kolekciju lansirao uživo, dok će Hussein Chalayan izvoditi live ‘In Conversation’ sa Elise By Olsen, kao i predstaviti ‘behind the scenes’ kadrove stvaranja SS20 kolekcije, a Bianca Saunders će lansirati novi Zine, i voditi panel diskusiju sa Joshua Woodsom, Jess Cole i Mattom Holmesom.

Pored toga, Robyn Lynch koji će predstaviti jednokratnu kapsula kolekciju koju podržava Rapha sa filmom koji dokumentuje izradu kolekcije sa lookbook-om, londonska etiketa Ka Wa Key premijerno će predstaviti ‘Nema mjesta kao kod kuće’, dizajner muške odeće Lou Dalton će lansirati novi lookbook zajedno sa razgovorom sa kreativnim umovima koji rade s njom na svojoj novoj kolekciji, dokumentarnim fotografima Markom Nevilleom, Gordonom Richardsonom i Stuart, a Louise Grey će lansiratii film o svom svijetu sa novim komadima koji će se lansirati online i za veleprodajne porudžbine.

Nicholas Dalei predstaviće ‘The Abstract Truth’, behind the scene film svoje kolekcije AW20 by Amy Douglas, dizajner Nabil Nayal predstaviće svoju desetu kolekciju, Poglavlje X: Arhive u plavom, sa novim neviđenim snimcima, snimajući retrospektivu njegove arhive i djela junaka, dok će Preen Thornton Bregazzi predstaviti season-less kampanju, a britanski brend Mulberry će biti domaćin performansa kao dio njihove virtuelne ‘Mi Local Series’.

Dizajneri, uključujući Nicholas Daley, Lou Dalton, Hussein Chalayan i Mulberry, biće predstavljeni kao dio LFW-a
Platforma će takođe vidjeti Central Saint Martins MA Fashion predstavljajući terenski materijal klase 2021 proizveden na daljinu, a maturanti University of Westminster MA Menswea diplomiraju digitalno predstavljajući svoje kolekcije.

Ostale marke na rasporedu su 8ON8, Ahluwalia, Daniel W Fletcher, Hill and Friends, JordanLuca, LYpH, Marques’ Almeida, Matthew Miller, Natasha Zinko x DuoLtd, Palmer//Harding, Per Götesson, Pronounce, Raeburn, Rixo, Shoop, Stephen Jones, Teatum Jones, Tiscar Espadas, i Xu Zhi.

Uz to će se u brendu Ekplore naći i 33 marke, sa novim sadržajem ili sredstvima iz njihovih trenutnih kolekcija, kao i sa mnogo više aktivacijskih profila za prisustvo na platformi.

Prva svjetska interaktivna luksuzna stilska igrica Drest će prikazati najbolje od britanskih dizajnera, Edward Enninful, glavni urednik britanskog Vogue-a i Sadiq Khan, gradonačelnik Londona, razgovaraće o globalnom odzivu protiv sistemskog rasizma i kako se oporavak Londona od Covid-19 mora riješiti ove i drugih nejednakosti u našem društvu, a LFW Designer Diaries će podijeliti uvid u život različitih dizajnera LFW-a, uključujući Bethany Williams, Daniel W. Fletcher, Lou Dalton, Preen, Rixo i Roksanda.

Digitalni raspored takođe sadrži brojne prodavače, uključujući Johna Lewisa, koji se udružio s BFC-om da bi proslavio modu i moć samoizražavanja, tražeći od nacije da se obuče u odjeću koja im donosi radost i da podijele video zapise njih samih kako stvaraju svoj ‘catwalk’u svom domu kako bi prikupili novac u dobrotvorne svrhe.

JD.com i LFW kineski ambasador Hu Bing stvorili su tri filma kako bi proslavili i ugledali tri ključna britanska brenda, A-Cold-Wall *, Paul Smith i Smithson, te londonska odredišta St James’s i Regent Street održaće panel diskusiju o budućnost maloprodaje i kako pogled na naše nasleđe može pomoći u budućnosti otpornim odlukama industrije.

Biće tu i sadržaja iz Farfetch, Joyce, LN-CC, GR8 Japan, i Galeries Lafayette Champs-Elysées.

U okviru završnog toka, dizajnerskih profila, više od 100 dizajnera imaće profilne stranice na kojima će predstaviti svoje brendove, dijeliti najnovije radove i aktivnosti na društvenim mrežama, kao i linkove do linija i kontakata

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име