Copenhagen Fashion Week mijenja avgustovske datume

Copenhagen Fashion Week potvrdila je da će njena avgustovska revija u kojoj će istaknuti skandinavske dizajnere nastaviti samo malo drugačijih datuma, nakon onoga što naziva “uskom saradnjom” sa sajmovima CIFF i Revolver i industrijskim organizacijama Dansk Fashion and Textile (DM&T) and Wear.

Proljeće / ljeto 2021. će se sada održati od 9. do 12. avgusta, što je malo odloženo od prvobitno zakazanih datuma od 4. do 7. avgusta, nakon što je pet organizacija odlučilo da je važno održati avgustovski raspored, a odluka je doneta lakše zbog bržeg oporavka Danske od lockdown-a, od očekivanog.

Cecilie Thorsmark, izvršna direktorka Copenhagen Fashion Week-a, izjavila je: “Imamo sreću da se dansko društvo otvara mnogo brže nego što se očekivalo, omogućavajući nam da Copenhagen Fashion Week bude veoma blizu prvobitno zakazanih termina. Sve naše aktivnosti, naravno, biće postavljene tako da ispunjavaju važeće regulatorne zahtjeve.

“Dobili smo ogromnu podršku skandinavske modne industrije, jer Copenhagen Fashion Week i dalje predstavlja važnu i potrebnu platformu za prodaju, izvoz i međunarodnu saradnju ove industrije. Održavanje datuma početkom avgusta je presudna prednost za njih, zbog čega mi sa velikim zadovoljstvom najavljujemo nove datume. “

S krajnjim datumima za proljeće / ljeto 2021. godine Copenhagen Fashion Week, organizatori su sada otvorili prijave, pozivajući dizajnere da se prijave prije 15. juna.

Copenhagen Fashion Week održaće se od 9. do 12. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име