Disney lansira kolekciju sa BoohooMan-om

Globalni online prodavac BoohooMan lansirao je svoju prvu ko-brendiranu liniju sa Disney -em, što označava prvu ‘life style’ saradnju trgovca u svijetu sa ikoničnim Mickey Mouseom.

Ekskluzivna saradnja crpi inspiraciju iz ulične odjeće iz 90-ih, koja sadrži teksas jakne, trenerke i majice u klasičnoj paleti boja crvene, bijele, crne i sive sa nijansom plave boje.

Najzanimljiviji dijelovi kolekcije uključuju razne jakne, poput labave teksas jakne s Mickey Mouseom odštampanom na poleđini za 40 funti, Disney bomber jakne za 45 funti, šuškavac sa cjelokupnim Mickey printom za 30 funti.

Ostale stavke u saradnji uključuju razne Mickey majice i majice, kupaće gaćice, papuče, kape, vezene sportske čarape i trenerku sa šortsem.

Izvršni direktor BoohooMan-a Samir Kamani rekao je u izjavi: “Moda i nostalgija odavno idu ruku pod ruku, a u smislu stvaranja nostalgičnog Disney -ja nema premca. Lično, ova kolekcija znači toliko puno kao i odrastanje, moja braća i ja bili smo Disney opsjednuti.

xHero3.jpg.pagespeed.ic .fHBnAig5r9 1

„Donosimo BoohooMan stil liku, Mickey-ju Mouseu, kojeg svi vole. Disney je poslužio kao inspiracija i za pop kulturu i za modu, i tu se kao brendovi usklađujemo. “

Da bi lansirao kolekciju, BoohooMan je snimio kampanju na zelenom ekranu, igrajući se na animiranom estetikom kako bi stvorio “zabavne i dinamične vizure” inspirisane računarskim igrama i hip hop muzikom 80-ih.

Disney x BoohooMan kolekcija košta od 6 do 45 funti.

xHero4.jpg.pagespeed.ic .7OhZLcWI0J

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име