Dokažite koliko ste Versace sa #VeryVersace izazovom

Pa, koliko Versace možete biti?

Versace je odlučio da začini naše dane socijalnog distanciranja vrlo posebnim izazovom #VeryVersace. Cilj ovog izazova je da u ovim nesigurnim vremenima zbliži zajednicu i zabavi je.

Izazov je inspirisao kultni Barocco V motiv koji krasi liniju Virtus aksesoara. Simbol V je zamršeno ugraviran u listove akantusa: simbol zimzelene dugovječnosti koju gledamo u umjetnosti, arhitekturi i skulpturi već hiljadama godina.

View this post on Instagram

V is for Versace #veryversace

A post shared by Joe Malicdem (@joemalicdem) on

Na proljeće-ljeto 1992. na pistama smo prvi put vidjeli kolekcije akantusa u kolekcijama Versace kao dio Baroknog printa. Od tada je postao ugledni kod marke.

Kako učestvovati u ovom izazovu?

Podijelite sve i bilo šta što simbolizuje objekat u obliku slova V; poput pejzaža, prostora i prizora iz svakodnevnog života koji dokazuju da ste dobili V u svom životu.

Ne zaboravite da dodate hashtag #VeryVersace ili ga pošaljete poštom na email very.versace@versace.it. Versace se nada da će zabaviti njihovu zajednicu i podstaći da budu kreativni i zabavljaju se kod kuće. Luksuzni brend dijeliće neke od svojih omiljenih preko svoje platforme za društvene mreže i web site tokom ovog mjeseca. Stay tuned i ajmo Versace.

View this post on Instagram

#VeryVersace Challenge

A post shared by Olive Oil ✨ (@oliveeoil_) on

View this post on Instagram

It seems @versace #veryversace

A post shared by GIADA VINCI (@giada_vincii) on

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име