Puma dolazi sa novim modelima patika

Optimistični smo, tako da vjerujemo da dolaze bolja vremena i vrijeme tek počinje kada ćemo u potpunosti uživati u proljeću. Prvi zraci sunca, šetnje, duže večeri sa prijateljima. I kako najbolje započeti sezonu nego kvalitetnim i modernim patikama.

PUMA RIDER Play On

Pojavit će se nova ikonska verzija patika Rider sa svježim povjetarcem koji će unijeti puno proljetnih boja u vašu kutiju cipela. Ako ste ljubitelj retro stila, ali vam se takođe sviđaju i noviteti, ova vrsta patika biće pravi izbor za vas.

puma   rider

PUMA LOVE PATENT WN’S

Nešto za ljubitelje tenisa, tj. Van terena. Ovaj model je inspirisan teniskom modom. Minimalistički stil u bijeloj boji odlično će se uklopiti uz haljine košulje, suknje, ali i uz pantalone sa dubokim strukom. Bezvremenski komad kroz koji ćete željeti da idete tokom cijele godine.

img 0417

PUMA RS-X3 Move

Još jedna novost marke Puma je ikonična verzija RS patika. Visok đon i robustan izgled u kombinaciji sa izrazitom plavom i crnom bojom ukazuju na brzinu kretanja koju možete razviti samo u digitalnom svijetu.

puma sneakers

CALI

I zadržali smo najbolje za kraj. Najpopularniji model patike Puma. Jednostavna i svježa bijela boja, sa neupadljivim detaljima zmijskog uzorka sa strane cipele. Još jedan minimalistički komad, ali u zaista elegantnom ‘kaputu’.

puma   cali 0

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име