4 izazovna vežbanja visokog intenziteta koje možete raditi kod kuće bez opreme

Skoči, istegni, odskoči i ‘burn it out’.

Bez sumnje je vježbanje bila nova aktivnost za ostajanje kod kuće tokom milenijuma. Prošlo je nekoliko nedelja i možemo osetiti taj nemir koji vam daje nagon da se krećete. Dakle, zašto se ne uputiti na vježbanje visokog intenziteta koji može pokrenuti vaše tijelo bez potrebe da izlazite napolje. Oslobodite se viška energije uz ove zahtjevne treninge za koje uopšte nije potrebna oprema.

Natacha Oceane

Britanski biofizičar, sprinter i Iron Man Natacha Oceane koristi svoj YouTube kanal za dijeljenje video snimaka koje je odobrio tim GB Olympic athlete. Jedna od njenih najnovijih, 20-minutnih HIIT treninga bez opreme takođe ne pravi buku, što je čini idealnom za one koji su zabrinuti zbog uznemiravanja susjeda. Sve što vam treba je prostirka, a Natacha je uvrstila jasne vremenske intervale da biste olakšali praćenje kod kuće.

FitnessBlender

Tim muža i supruga Daniel i Kelli lični su treneri koji stoje iza YouTube kanala FitnessBlender, na koje se uvijek možete osloniti u izazovnom HIIT vježbanju. Već je toliko izbora koje možete izabrati, ali duo je objavljivao neki novi sadržaj tokom trenutnih ‘lockdown-a’ tako da ne morate stalno ponavljati iste stare treninge. Nedavni trening HIIT Intense at Home dobra je opcija, jer vam ne treba oprema, uključuje i zagrijavanje i hlađenje i ima neke modifikacije slbijeg inteziteta za one koji žele nešto lakše.

The Body Coach

Britanski trener Joe Vicks, zvani The Body Coach, već je bio veoma poznat u Velikoj Britaniji, ali postao je još popularniji tokom ‘lockdown-a’ COVID-19 zahvaljujući svojoj novoj seriji video snimaka, koja je namijenjena djeci da rade kod kuće tako da ne propuštaju nastavu iz Fizičkog vaspitanja. „F.V. sa Joe-jevom serijom možete pronaći na njegovom YouTube kanalu i pogodan je za svu porodicu, ili oni koji žele nešto što umara više mogu da izaberu jedan od njegovih HIIT treninga bez opreme. Postoji čak i video serija za seniore, tako da svi i u svakom uzrastu mogu da se kreću tokom karantina.

Heather Robertson

Sertifikovani lični trener i fitnes model Heather Robertson već se specijalizovala za vežbanje kod kuće za pratioce svog YouTube kanala i čak ima odeljak za video snimke vježbanja sa malim intezitetom. Njeno najnovije izdanje je HIIT trening sa niskim uticajem koji je osmišljen za rad čitavog tijela. Ili, iskoristite ovo vrijeme u karantinu da zaista povećate svoju kondiciju, prijavite se za njen besplatni plan vježbanja u trajanju od 12 nedelja sa video zapisima koje sve možete uraditi kod kuće sa minimalnom opremom ili bez nje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име