Skateboard: Hobi za decu ili seksi sport za muškarce?

Prema različitim izvorima, muškarci u dobi od 30-40 godina nadoknađuju mladost i trude se da izbjegnu početnu krizu srednjih godina. Šta god da je, ma koji pokret je dobar, i ako pojedinac u njemu uživa, to je sjajna kombinacija.

Porsche ili skejtbord?

Ukrcaj je oslobađajući i umirujući. Ako nemate novi Porsche koji bi učinio da se ponovo osjećate kao 20ogodišnjak, onda kupite skejtbord, to nije velika investicija i brzo ćete naučiti osnovne trikove. Skejtbord više nije zabava za malu djecu, već ulični sport za odrasle muškarce. Ne verujete nam? Pogledajte ubedljive dokaze koji govore sami za sebe.

skateboard

Šta obući?

Muškarci obično ne lome glavu oko mode toliko kao žene, ali i ovdje se vrijeme polako mijenja. Svi danas žele da se osjećaju i izgledaju dobro. U sportu je važno da budete u komforu, udobnosti i da se opremite ugodnim i kvalitetnim materijalima.

skateboard 2

Koje da odaberete?

Mnogo je vrsta i sve je do vas. Takođe postoje različiti oblici i veličine za određenu starost i težinu. Početnici biraju veće površine ploče jer je skejtbord stabilniji. Sa druge strane, što je manji vaš skejtbord, lakše je izvoditi različite trikove.

skateboard 3

Odličan poklon

Pa, dame, da li već znate šta da kupite svoje dragocjene polovine? Veštiji mogu čak i sami da naprave skejt. Zato samo kupite osnovni komplet za skejtbord i odjednom imate i majstora i sportistu kod kuće. A to je prosto savršeno!

je sketeboard pro muze nebo kluky

Source photo: Pinterest.com, Pixbay.com

Source: moda.cz

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име