Lands ‘End sarađuje s njujorškom etiketom Rowing Blazers

Lands ‘End je najavio svoju drugu kolekciju kreiranu u partnerstvu sa njujorškom etiketom muške odjeće Rowing Blazers.

Limited edition kolekcija sadrži unisex komade koji se pridružuju bezvremenskoj američkoj estetici Lands ‘End-a, a moderni Rowing Blazers unose klasiku koju svako mora imati. Komadi uključuju popularne favorite poput vodootpornog šuškavca u boji ili prugaste ragbi majice.

Oba brenda imaju sličnu baštinu usredsređenu na nautičarstvo, jer je Lands ‘End prvobitno osnovan kao kompanija za opskrbu jahtama koja je proizvodila odjeću za jedrenje, dok je Rowing Blazers počeo kao outfitter za veslačke klubove širom svijeta.

“Lands ‘End je bio važan dio moje mladosti i učinio sam toliko u tom periodu da bi jarke boje postale dio svakodnevnog vizuelnog prostora američkih domaćinstava širom zemlje”, objasnio je u izjavi osnivač Rowing Blazers-a Jack Carlson. “Ta strast prema boji, zabavi i osjećaju nostalgije, bez da se zaglavi u prošlosti, svi su elementi zajedničkog DNK-a između Rowing Blazers-a i Lands End-a.”

Preuzeto sa stranice: https://fashionunited.uk/news/fashion/lands-end-collaborates-with-new-york-based-label-rowing-blazers/2020040948416

Prevedeno: F4F

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име